Автомелето на АМ Тракия“ взе четвърта жертва, предава Флагман.  В

...
Автомелето на АМ Тракия“ взе четвърта жертва, предава Флагман.  В
Коментари Харесай

Четвърта жертва от катастрофата. Св.Влас плаче

Автомелето на Автомагистрала „ Тракия “ взе четвърта жертва, предава Флагман.  В продължение на седмица лекари се бориха за живота на 49-годишния Христо Съръчобанов от Свети Влас, който бе признат в извънредно тежко положение в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. Мъжът е умрял късно нощес, а нещастието за още едно българско семейство е неописуема.

Христо оставя брачна половинка и три дъщери. Хората в Свети Влас го разказват като доста добър човек, който всички познават и безусловно нямало къща, в която да не е работил, тъй като бил занаятчия с в действителност златни ръце.

Жестоката злополука стана на 27 май вечерта. Миниван с шестима строителни служащи, които се прибирали от работа, се обърна в канавката. Трима души починаха, други трима бяха откарани в болница. Сред тях бе и Христо. Цяла седмица неговите близки, другари и хората, които го познаваха, се молеха той да оцелее.

Трагедията, която лиши четири човешки живота и почерни фамилиите им, се води трудова акцидент, защото определението за този термин се отнася за интервала по време на работа и по естествения път от и до работното място.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР